26-05-10

Gratis bloemen

Vorige week iets minder kilometers gedaan, maar toch 5 trainingen met zaterdag dus de Wensenjogging in De Klinge. Kleine, gezellige organisatie, voor het goede doel en in de bossen. Wat wil je meer? 's Ochtends kreeg ik nog een sms met aanmoedigingen... 't Is te zeggen... "Minstens een podium en winnen is nog beter." Bedankt, Hank! Maar eerlijk gezegd was dat eigenlijk ook mijn eigen doel :-D. Ik zag het niet zitten om 40 min in het rood te lopen, dus koos ik voor de korte afstand: 5,5 km. Het wedstrijdverloop was heel eenvoudig. Na de rustige start volgde er al niemand meer. Even gas open en na anderhalve kilometer eens achterom gekeken. Een mooi gat, maar toch zaten er nog 2 lopers in de buurt. Voor de rest van de afstand "rustig" 15 km/u gelopen en af en toe een prikje van tegen de 16. Uiteindelijk kwam de laatste snelle kilometer (die ik nog gespaard had) er niet meer, want de afstand bleek maar 4,7 km te zijn en plots kwamen we het bos uit naar de finish. Resultaat was dat ik uiteraard als eerste over de meet kwam met een mooie voorsprong op de 2 lopers van de 10 km. Op de tweede van de 5 km was het 3 minuten wachten. Mooie wedstrijd, goed gevoel onderweg en een mooi boeket bloemen. Ik herhaal: Wat wil je meer? Meer dan geslaagde middag!

Nog 136 dagen te gaan. De "moral" kan niet stuk! Ik loop nu 5-6 keer per week. Alle spieren en gewrichten passen zich aan aan het grotere volume. De rustdag vandaag is welgekomen. Hoe vlotter het lopen gaat, hoe meer zin ik heb om te lopen. Natuurlijk helpt het betere weer ook wel...

12:21 Gepost door run4fun | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

numero uno je vrouw zal het grondig oneens zijn met me, mar nog belangrijker dan de bloemen is het goede gevoel tijdens 't lopen. Proficiat!

Gepost door: geert | 26-05-10

Tedjuu toch Had ik dat geweten had ik kunnen meedoen voor mijn eerste podiumplaats ever ;-)

Gepost door: Hank | 26-05-10

Amaai, zo'n wedstrijden zijn er ook niet veel, ik heb harder moeten knokken voor mijn bloemen hoor ;). Knap gelopen, proficiat!

Gepost door: Wendy | 30-05-10

De commentaren zijn gesloten.