25-02-10

Tijd voor planning

Deze week weer goed gestart. Maandag rusten, dinsdag met een schier onmogelijke planning er toch toe gekomen van een uur te lopen, in een druiligere regen. Ik ben duidelijk weer gemotiveerd om het gaatje in de planning te vinden om alle trainingen mooi af te kunnen werken. Gisteren kon het contast niet groter zijn... ZON! Ikke na het werk direct in korte broek buiten om een toerke te gaan doen. Ik zat met een tempoloopje in mijn hoofd, maar ik startte zo hard dat ik de eerste 2 km boven de 15 km/u liep. Dit 8-10 km aanhouden was niet echt de bedoeling, dus heb ik de training maar aangepast naar 3x2km aan 15/u. Da's mooi gelukt en met een gemiddelde HS van 148, heb ik het er zeker niet slecht van af gebracht. Zo zijn de intervals voor deze week al ineens gepasseerd.

Nog 226 dagen te gaan. Het wordt stilaan tijd om terug een schema samen te stellen... Momenteel beslis ik gewoon op het moment zelf wat ik ga doen, maar een beetje structuur en planning is toch prettig. Vanaf eind mei weet ik wat doen, dan begint mijn schema voor 10/10/10. Maar tot dan moet ik nog één en ander in elkaar steken.

12:28 Gepost door run4fun | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

wauw 2k @ 15/u tegen 148bpm ... jeezes ... freak! ;-)

Gepost door: geert | 25-02-10

@Geert Er zat wel telkens 1k rustig tussen hé! HS tijdens de blokken 15/u zal naar 165 ofzo zijn.

Gepost door: Wim (himself) | 25-02-10

uitgepland als het kriebelt is een loper niet te stoppen !door de sneeuw een week niet gelopen dan een kriebel in de keel en nog eens 2 weken niet gelopen , dus met volle moed vorige zaterdag een duurloop van 24km gepland maar ik moest na 21km opgeven. Ik denk dat ik de marathon van Antwerpen ook dit jaar aan de kapstok mag hangen als ik dat in maart niet rechtgezet krijg , groetjes

Gepost door: Theo | 26-02-10

De commentaren zijn gesloten.