09-02-10

It's gettin' better all the time

Het lijkt stilaan beter te gaan. Gisteren zat ik de hele dag vol energie. Ik had zelfs 's avonds nog voldoende over om mooi een uurtje te gaan lopen. Maar niet voor ik, direct na het werk, het leeggoed weg gaan doen was. Het wegwerpglas naar de container en de flesjes met statiegeld naar de drankencentrale. Ik ga steeds naar een drankencentrale in de stad waar ik ineens alle soorten en modellen leeggoed kan inwisselen. Waarom begin ik daar nu over? Ik hoor het u al denken... Wel, die drankencentrale verdeelt ook W-Cup sportdrankproducten en het bedrag dat ik bijeenspaar spendeer ik daar steeds aan wat "lekkers" van W-Cup. Ik had zo'n 80 flesjes in totaal. Let wel, de tijd tussen 2 bezoeken aan de drankencentrale bedraagt steeds méér dan 1 jaar ;-). Dat was goed voor 8 € statiegeld, maar ik heb daar nog een veelvoud van dit bedrag achter moeten laten eer ik met mijn spulletjes de winkel mocht verlaten... 1 kg sportdrankpoeder en 0,5 kg recuperatiedrank later kon ik weer op weg naar huis. Tot binnen een jaar of wat...

Nog 242 dagen te gaan. Dorst hoef ik niet meer te hebben tijdens de trainingen. Ik heb nu 1 aangebroken bus sportdrankpoeder van SIS staan, 1 volle van Aldi, 1 kg W-Cup, 1 aangebroken bus recupdrank SIS, 1 volle W-Cup, 1 aangebroken Carboload van Decathlon en 1 volle Leppin. En dan zwijg ik nog over de gellekes... Het zal nog wel even lukken zeker???

PS: Ik loop 10/10/10 waarschijnlijk met sportdrank ipv gellekes en moet dus nog enkele merken testen. Ik zal dus gewoon héél veel moeten trainen wil ik al die sportdrank kunnen nuttigen. Mooie vooruitzichten dus! Ciao!!!

20:47 Gepost door run4fun | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

10-10-10 Is dat nu eigenlijk ne marathon op 10-10-10 of ne cantus?

Gepost door: Hank | 10-02-10

@ Hank Ik hoop na afloop reden tot cantustoestanden te hebben ;-)

Gepost door: Wim (himself) | 10-02-10

ok dan ... als 't zo zit: io vivat, ioooooo vivat ...

Gepost door: geert | 10-02-10

Mmm, dan heb je born nog niet in huis, vind ik persoonlijk heel goed, blijft niet op de maag liggen. Maar er is nu éénmaal niets persoonlijker dan sportdrank hé, dus testen is de boodschap.

Gepost door: Wendy | 11-02-10

@ Wendy Ik weet het. Ik denk dat ik Born OF W-Cup vroeger ook héél goed verdroeg. Born zal ook nog aan een vergelijkende test onderworpen worden.

Gepost door: Wim | 12-02-10

De commentaren zijn gesloten.