03-11-09

New Born

We zullen er eens terug aan beginnen zeker? Vorige week waar nada gelopen. Terug snot en keelpijn. Het weekend was al wat beter, maar de pauzeknop ingedrukt gehouden. Gisteren was het namelijk een muzikale hoogdag: MUSE in het sportpaleis! Daarom mij nog wat ingehouden wat lopen betreft, je zal maar terug ziek worden...

7bd9bc29-e9f7-4fe0-977a-256eea050a68


Over het optreden kan ik kort zijn. Ze kregen onlangs (weer) een prijs voor "Best Act in the World Today" (voor oa. Coldplee - nee dit is GEEN typfout) en deden die titel alle eer aan. Fenomenale show vol hightech effecten, een afwisselende setlist waar zelfs de door-mij-niet-zo-geliefde-nummers-van-de-nieuwe-cd schitterende parels werden en een geweldig goeie sound (en dat voor het sportpaleis!). Memorabele avond op de front row. Al het zweet gelaten dat ik een ganse week had opgespaard door niet te lopen ;-). Beelden genoeg te vinden op youtube. De beelden (en vooral het geluid van deze filmpjes) doen door hun bedenkelijke kwaliteit het optreden geen eer aan, maar het geeft een gedacht. Niet dat ik zou willen dat jullie volgende keer ook zouden gaan kijken, want er was al meer dan volk genoeg zonder jullie :-D.

Nog even genieten van de after-gig-roes en dan stilaan terug beginnen lopen...

12:28 Gepost door run4fun | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

was zeker en vast de moeite waard hé...groot gelijk dat je het wat rustiger aan doet terwijl je wat ziekjes was.

Gepost door: natalie | 03-11-09

Prachtige show blijkbaar, heb spijt dat ik er ook niet was!

Gepost door: Wendy | 04-11-09

Blown away Mooie liedjes duren niet lang he. En daar Muse de mooiste iedjes van de hele wereld en ver daarbuiten maakt, was het veel te veel te veel te kort! But they'll be back, and so will we! Love ya, A.

Gepost door: Ann | 05-11-09

Muse We hebben ze de vorige keer ook in het Sportpaleis gezien, en 't was inderdaad de moeite. Nu is onze volgende afspraak Depeche Mode.

Gepost door: Gunther De Cock | 11-11-09

ziekjes Nog steeds last van die beestjes, hardnekkige kereltjes blijkbaar,ik was op een viertal dagen verlost zonder medicatie,nu heb ik een pak meer lucht :-)

Gepost door: patrick aerts | 25-11-09

De commentaren zijn gesloten.