27-05-09

Stilletjes

Het is maar stilletjes op mijn blogje en op loopgebied is het niet veel beter. Vorige week had ik de hele week verlof en ik ben maar 1x gaan lopen. Wel hebben we 3 dagen in Disneyland doorgebracht met onze kleine kapoen. We waren in het verleden al een paar (lees: stuk of 10) keer naar DLP geweest, dus wij weten onze weg er wel, maar de laatste keer was een jaar of 7 geleden en er was toch weer heel wat nieuws, ook voor ons. We wisten wel niet wat het ging geven met ons 2 jaar en 9 maand oude dochtertje. Alles viel super mee. Niet te druk en ook veel te doen voor de kleintjes. Ze heeft een prachtig avontuur beleefd. Schaterlachen tijdens de ritjes en hoe harde en wilder het ging, des te harder schaterde zij. No fear! Ze is een fan van draken (haar knuffel is ook een draakje) en dus moest ze zeker ook elke dag eens (of meer dan eens) passeren bij de draak onder het kasteel van Sleeping Beauty. In zo'n donkere grot... de meeste kindjes zouden er wat schrik van hebben, maar onze kadé niet hoor! Het is nu dus niet de kwestie of we dat ooit nog eens gaan doen, maar wel wanneer we dat nog eens gaan doen ;-). Ook de ontmoetingen met de Disney-figuren vond ze super. We hadden haar, ondanks onze liefde voor de Disney animatiefilms, nog niet gepusht in die richting en we zullen het ook niet meer moeten doen. Vanzelf heeft ze plots veel interesse in Mickey, Buzz Lightyear (of althans wat zij daar van maakt) en de andere beanbags die we van de zolder gehaald hebben. De eerste Disney-video is in de VCR gestopt (zo komen die ook nog eens uit de kast). Een nieuwe wereld is opengegaan. En zolang je niet door de magie door kunt kijken is dat een wondermooie wereld... Lots of qualitytime en wat werken in het huis en de tuin. Genoten van het mooie weer, het gezinnetje, ... en het lopen... niet echt gemist hoor.

12:16 Gepost door run4fun | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

In DLP het tempo van een bijna 3-jarige spruit bijhouden is zo goed als een training zulle!
Ik wil verder ook even melden dat je kandidatuur voor het lijstduwerschap van m'n nieuwe partij mt ernst overwogen wordt ;-)

Gepost door: geert | 27-05-09

Ik heb hier ook een manneke van 2j en 3mnd rondlopen en kan het mij zo voorstellen, het is genieten om zo'n klein bazeke hé!! En de goesting om te lopen zal wel terug komen, even een rustperiode moet hé!!

Gepost door: Wendy | 27-05-09

De commentaren zijn gesloten.