23-04-09

So far so good...

Nog 1 training te gaan. Vrijdag 30 min loslopen en een paar soepele versnellingen. Eerder deze week 3x kort losgelopen met gisteren 2 versnellingskes. Alles loopt soepel. Bij het begin van de training altijd even wat last in de rechterlies, maar dat ebt snel weg. Voor de rest is enkel mijn rug niet 100 %, maar momenteel is dat nog niet problematisch. Laat dat nu net de 2 dingen zijn, samen met pijn in de kuiten, waar ik vorige keer last van had tijdens de M... Met nog een paar dagen rust erbij moet dat allemaal wel goed komen. Zonder zorgen aan de start. Moet lukken.

Vandaag begonnen met koolhydraten stapelen. Na 3 dagen koolhydraatarm dieet was ik wel toe aan wat stevigs. In die 3 dagen nog 1,5 kg afgevallen tot een historische 67,0 kg (voor 1m87). De komende 3 dagen komt daar wel terug een kilo of 2-3 bij denkt ik :-D.

De hele voorbereiding is uiteindelijk nog vrij goed verlopen. Alleszins blessurevrij en da's al veel. Fysiek geen probleem, maar mentaal was wat anders. Door de operatie van mijn vrouwke was het zeker geen gemakkelijke campagne, de motivatie was vaak ver te zoeken maar we zijn er doorgeraakt. Net wat recup- en rustige trainingen zijn op de crosstrainer gebeurd ipv lopend. Wat dat als resultaat gaat hebben weet ik niet. Een paar trainingen werden geskipt, maar niet veel en maar 1 "belangrijke". Ik denk dat ik weer wat beter voorbereid aan de start sta als vorige M, dus kan ik voluit op zoek naar een nieuw PR. En dat is wat telt voor mij.

Wat het resultaat zondag ook zal zijn, zal ik mij daarna even niet meer met de marathon bezighouden. Het lange werk gaat de kast in en komt er pas terug uit als ik er echt weer zin in heb. De nabije-toekomst-plannen zullen na zondag wel langzaam vorm krijgen, maar ik heb nog wel enkele uitdagingen in mijn achterhoofd wat betreft de kortere afstanden. Maar da's voor later. Nu enkel nog focussen op zondag. Start 9u30, finish...

Ik heb zondag een afspraak op de grote markt van Antwerpen om 12u30 geloof ik. En ik HAAT te laat komen!!!

12:30 Gepost door run4fun | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

veel suc6 zondag, en 12u30 (of nog vroeger natuurlijk) is een mooi tijdstip om de Grote Markt van A'pen te betreden.

Gepost door: buurman | 24-04-09

Zelf dacht ik aan 12:29:00 als ideaal moment om op de Grote markt te zijn. Dan heb ik nog een minuutje voor die akelige kasseien.
Misschien tot dan!

Gepost door: rencapyy | 24-04-09

Heel veel succes zondag!! Ik zal er ook proberen te zijn!!

Gepost door: Wendy | 25-04-09

succes!! je voorbereiding is niet de makkelijkste geweest, maar dikwijls krijg je wel de beste prestaties nadat je de moeilijkste weg hebt genomen! Succes!!

Gepost door: geert | 25-04-09

12u30 dat is een schoon uur om een terrasje te doen op de grote markt.

Gepost door: Marc | 25-04-09

En??? wat is het geworden ???

Gepost door: Gunther De Cock | 27-04-09

De commentaren zijn gesloten.