20-04-09

Update

Minder dan 1 week... De laatste echte trainingen zijn gelopen. Enkel nog wat loslopen. Wat loslooptrainingen geskipt om volledig te kunnen uitrusten. Ik heb moeite om de trainingen rustig te lopen, dan loop ik ze soms beter niet. Zondag is het zover. Mijn lichaam is er klaar voor (zo goed als mogelijk). En ik sta weer lekker scherp. Alleen, in mijn hoofd ben ik er nog niet zo mee bezig. Vreemd. Gewenning aan de Marathon? Of echt geen goesting? Pfff. Vandaag begonnen aan 3 dagen koolhydraatarm eten. Dan 3 dagen koolhydraatrijk. 't Zal wel beginnen komen zeker? Tja, als ik zondagmorgen maar weet waarom de wekker zo vroeg afgaat :-D.

12:20 Gepost door run4fun | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Je bent er helemaal klaar voor!! Zet hem op!

Gepost door: Wendy | 20-04-09

De laatste rechte lijn...goed verzorgen...je bent er helemaal klaar voor.

Gepost door: natalie | 20-04-09

bezig blijven Je schrijft het zelf: "Mijn lichaam is er klaar voor". Kleine correctie: Je lichaam is er fysiek inderdaad volledig klaar voor. Om jezelf ook mentaal klaar te krijgen, heb je nog een week de tijd. En zo hoort het ook. Begin er maar stilaan rekening mee te houden dat alle puzzelstukjes wel eens perfect in mekaar zouden kunnen passen aanstaande zondag. Stukjes van een puzzel waar je al een hele tijd aan bezig bent. De trainingen zijn zonder enig oponthoud van blessures verlopen. Je hebt de tempo's kunnen lopen die je moest lopen. Het weer zondag wordt ook (weer) ok. Als je één dezer dagen voelt dat het mentaal ook ok zit, begin dan alvast stilaan te denken hoe je gaat omgaan met het zwarte gat na het bereiken van de magische 3 uren grens. Kwestie van bezig te bijven ... ;-) Talk to you later ... before sunday ...

Gepost door: Hank | 20-04-09

rustig aan ... nog een paar trainingen met korte maar hevige tempowissels tijdens je koolhydraatloze dagen, de benen compleet stilhouden tijdens de oplaadfase en dan .... VLAMEUEUEUEUEUH!!!!
Succes; het gaat je lukken!

Gepost door: geert | 21-04-09

De commentaren zijn gesloten.