06-03-09

Nog wat

De puzzle wordt steeds moeilijker. Volgende week mijn vrouwke onder het mes. En dat aan haar voet. Revalidatie 5 weken. Maw tegen de M. Mnaw (met nog andere woorden) ik ga een tijdje alleen voor ons dochtertje en het huishouden moeten zorgen en dat net in mijn voorbereiding. Niet echt ideaal. Normaal is dat een periode waar je al eens een paar taken kan doorgeven, nu komt er gewoon een pak bij. Hopelijk blijf ik de motivatie en energie vinden om na alle taken ook nog eens elke avond te gaan lopen.

Voor dit weekend zal dat geen probleem zijn. Zaterdag halve M in Axel en naar het schijnt zou het weer nog treffelijk zijn. Ik ging een pronostiek geven...

Mocht alles ideaal geweest zijn, zou ik 4:00/km proberen lopen hebben, maar aangezien ik deze week gewoon doorgetraind heb en voel dat ik toch vermoeid rondloop, zal dat wat optimistisch zijn. En dan spreek ik nog niet over de wind.
Wil ik een tijd lopen die uitzicht geeft op een marathon -3u, zou ik 4:04/km moeten lopen.
Zelf had ik bij het begin van het jaar 4:10 vooropgesteld.
Het Mtempo in Antwerpen zou 4:16 moeten zijn.

Conclusie: Starten aan maximum 4:00/km, daarna er een tempo van minimum 4:10 op nahouden. Content zijn met elke kilometer sneller dan 4:16. Streeftijd: 1:26 / 1:27. Ik hou er wel rekening mee dat mijn benen het voor bezien houden na 15 km wegens te vermoeid :-). Absoluten must: een PR onder de 1u30!!!

12:13 Gepost door run4fun | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

dat PR wordt geen probleem, die sub 1u30 ook niet en je vooropgestelde tempo is zeer realistisch volgens jouw kunnen dus ik zie je op geen moment in de problemen komen.
Ik hoop vanharte dat je uit deze glansprestatie de nodige moed en motivatie zal kunnen putten om door te gaan tot op M-day! En uiteraard hopen we op een goede revalidatie van je vrouwtje na de operatie ...
Succes aan beide

Gepost door: geert | 06-03-09

veel succes een PR en een mooie tijd onder 1u30 zal je de nodige mentale boost geven voor de komende weken

Gepost door: Hank | 06-03-09

Veel succes vandaag ;-), en beterschap voor je vrouwke.

Gepost door: Wendy | 07-03-09

De commentaren zijn gesloten.