09-02-09

Pas de chance

Ik had een paar aanmoedigingen gekregen voor zondag... Jammer genoeg was de wedstrijd zaterdag. Zondag zou misschien nog gegaan zijn, maar zaterdag liet de gezondheid het niet toe om te lopen. Vrijdagavond merkt ik al dat het niet goed zat. Kortademig bij de (korte) versnellingen. Zaterdagochtend zelfs nog slechter. 2x diep ademhalen (wat heet diep? maar de helft van anders) en ik moest telkens hoesten. De ganse dag lopen hoesten en kuchen. Eerst dacht ik nog van dan een gewone rustige training te doen, maar het verslechterde alleen nog. Het verdict was onvermijdelijk: niet lopen. Ook zondag ben ik thuisgebleven. Het ging dan wel wat beter, maar wou toch nog die ene dag extra rusten. Deze wedstrijdweek is dus uiteindelijk een serieuse rustweek geworden. Niets aan te doen, de wedstrijdteller blijft nog even op 0 staan.

Voordeel is dat de loopgoesting ondertussen volledig terug is. Daarnaast blijf ik aan mijn gewicht werken en zondagochtend stond de weegschaal voor het eerst terug op 68 (.9 weliswaar). Goed bezig dus. Het zal nu wel (nog) moeilijker worden om nog te zakken, maar we doen ons best om gezond te blijven eten.

12:11 Gepost door run4fun | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Verstandig om zaterdag en zondag rustig thuis te blijven, anders moest je misschien ook aan de antibiotica! Nu de loopgoesting terug is zal het er stuiven!

Gepost door: Wendy | 09-02-09

tja Kunt ge u voorstellen wat die weegschaal had aangegeven zonder dat dessertenbuffet van een tijdje geleden?
LoL

Gepost door: Hank | 09-02-09

De commentaren zijn gesloten.