03-02-09

The sky is getting brighter all the time

Donkere wolken verdwijnen langzaam... Het is niet zo dat ik opkijk tegen de marathon zelf, in tegendeel, het zijn de lange trainingen die ik (even?) niet zie zitten. Geert had het bij het rechte eind dat die 3u steeds luider roept en die lokroep houdt me wel een tijdje in beweging. Ik zou eens een periode (1 jaar) geen marathon mogen plannen om goed te zijn. Lopen even een trapje lager zetten op de prioriteitenlijst. Maar da's niet zo evident, je hebt gedurende een paar jaar het één en het ander opgebouwd dat je niet wil verliezen. Zeker als ik ooit -3u wil lopen.

De training van gisteren geschrapt. Ik had er nochthans fysiek zin in. Om het tij volledig te doen keren heb ik pannekoekjes gebakken (en gegeten, wat dacht je). 's Avonds (de Here Jesus vergeve me) zelfs een flesje rode wijn open gedaan en half leeg gedronken (of half vol gelaten, wat je wil). De eerste alcohol van 2009 en het is mij eigenlijk niet echt goed bekomen ;-). Maar het heeft zijn doel niet gemist... Ik voel mij schuldig genoeg om er een straftraining aan te weiden :-D. Vandaag nog niet, want dat was als rustdag gepland. Maar woensdag misschien...

Deze rust doet me zelfs wat zin krijgen in zaterdag. Maar als het (zoals ze momenteel voorspellen) hard waait, sneeuwt en -8°C aanvoelt gaan ze mij toch niet zien in NL. Zo'n mietje ben ik dan wel :-D.

Als je zo kan afsluiten met een grappige noot zal het wel terug beter gaan zeker?

12:30 Gepost door run4fun | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

the only way is up Soms moet je eventjes bergaf gaan, alvorens terug verder bergop he. No harm done.

Gepost door: Ann | 03-02-09

Yesssss!! Ik heb gelijk, ik heb gelijk, IK HEB GELIJK!!
Het is de eerste keer dat ik een blogje afdruk en aan mijn vrouw laat zien ... woehoe; die gaat verschieten!! ;-)
En dan nu iets anders: ik heb vorig jaar ook zo een lange periode meegemaakt, niet toevallig ook in de donkere begindgen van het jaar. Ik ben er door gekomen door lange trainingen op voor mij totaal onbekend terrein te lopen, geen MP3 meer mee te nemen, enfin, door al mijn gewoontes overboord te gooien en zo van een training terug iets speciaals te maken.
En ... heb ik weer gelijk? ;-))

Gepost door: geert | 03-02-09

Succes in Koewacht.

Gepost door: natalie | 03-02-09

De commentaren zijn gesloten.