26-01-09

Lucky 13

Ook vorige week heb ik geen drupje regen gevoeld tijdens het lopen. Niet dat ik speciaal mijn planning aan aanpaste, just lucky I guess. Er werden nogthans weer net wat kilometers gelopen. Weer een dikke 58 in totaal. 2x dl, 1x loslopen, 1x dl met tempoblok en 1x kortere intervals. De tempo's iets hoger, hartslag iets lager dan vorige week. Na de intervallen woensdag serieus stijve kuiten, waardoor het loslopen op donderdag eerder vierkant lopen was. Ook na de tempoloop van zaterdag voelde ik mijn kuiten weer goed. Gelukkig was tegen de zondagavondtraining het gevoel terug beter. Hopelijk passen ze zich snel aan aan de verhoogde trainingsomvang.

Mijn gewicht gaat ook langzaam de goeie weg uit. Zeker als je zoveel km traint, loont het de moeite van alle overtollige kilo's (en grammen) weg te werken. Al enkele weken passeert er niets meer voorbij mijn tanden dat kwa gezonde voeding niet hoog scoort. Da's even wennen, maar eens dat je het weer gewoon bent... Alleen gisteren, op de babyborrel van een neef (zijne kleinen natuurlijk), kon ik niet voorbij aan het dessertenbuffet dat bestond uit allerlei (zelfgemaakte) hapjes (chocomousse, rijstpap, tiramisu, vlaai, fruitsla, ...). Maarrrr... met mate. Je geniet er dan nog eens zoveel van. Nu gaat de queeste naar een mooi wedstrijdgewicht ongestoord verder.

Na 2 jaar wordt het parcours van de Marathon van Antwerpen gewijzigd. Oa. wordt de looprichting omgekeerd. Ipv een mooie aankomst via de kaai (van Z naar N - daar droomde ik al sinds vorig jaar van), loop je dat stuk in het begin van de marathon. De aankomst loopt maar een paar 100 m (van N naar Z) meer over de kaai. Toch jammer vind ik. Als het parcours door deze wijziging bergaf en meewind geworden is, kan ik er best mee leven :-D

12:01 Gepost door run4fun | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Kijk ook al enorm uit naar de 10M in Antwerpen, ik kijk vooral uit naar de Kennedytunnel :-D.
Veel succes met je gewicht, maar dat komt dik in orde, dat zie je zo!

Gepost door: Wendy | 26-01-09

stielbedrvers ... ... er moest een wet komen tegen dessertenbuffets! ;-)

Gepost door: geert | 26-01-09

Door de parcourswijziging zouden ze nu op de kaaien plaats hebben voor een dessertenbuffet :-)

Gepost door: Marc | 28-01-09

Kort maar krachtig Don't give up!
Big hug from Starsky and little HuggyBear

Gepost door: Starsky | 02-02-09

De commentaren zijn gesloten.