03-05-07

Ik ben een beetje "allgerisch"...

Blijkbaar ben ik allergisch voor huisstofmijt... Vandaar mijn snotneuzen nu en dan. Daarnaast ook lichte vorm van inspanningsastma. Dat wil eigenlijk maar zeggen dat mijn luchtwegen geïrriteerd worden door droge lucht of natte lucht of warme lucht of koude lucht of... alles kan... Doordat je bij het lopen door de mond ademt is dit minder goed. (bv 10 miles bek wijd open en droge hete lucht met veel stof in happen).

2 puffers gekregen. Enen voor mijne neus en ene voor de onderste luchtwegen. Die laatste is voor vóór de inspanning en als ik last heb, maar het zou kunnen dat ik die nie veel ga moeten gebruiken. Het zal vooral de richtlijnen volgen zijn voor het beperken van huisstofmijt in huis. Dat is de grootste oorzaak en door die aan te pakken kan er alveel van het probleem opgelost zijn.

Geen enkele reden om niet of minder te sporten, integendeel. Ik ga wel een attest krijgen voor bij een positieve dopingcontrole :-D :-D:-D Gene zever!

12:05 Gepost door run4fun | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

volle gas Allée dan is het vanavond in Beveren de laatste keer dat ge een "slechte" tijd gaat lopen en zullen het in 't vervolg altijd tijden zijn waar ik alleen maar van kan dromen. LoL

Effe serieus ... mss is, na wat ambetante weken, uw hoofd nu ook wel voldoende leeg gemaakt, zodat ge uzelf gaat verbazen vandenavond. Knop omdraaien en volle gas. Ge gaat dat goed doen, I know.

Gepost door: Hank | 04-05-07

De commentaren zijn gesloten.