28-02-07

We're on a road to nowhere...

wegwijzerGisteren, zoals aangekondigd, 14,3 km geintervallen (of intergevald?). Met 4x (6x300m) werd mij een serieus wiskundig probleemvoorgeschoteld door Mario, maar ondanks een near-accident en 1 intervalmisrekeningske onderweg ben ik toch gewoon terug thuis uitgekomen. Het intervaltempo was 24s/100m en was de hele training door makkelijk aan te houden (lees: ik moest mij meestal op het eind van mijn snel blok wat uit laten bollen om niet te snel te lopen). Ik denk alleen dat mijn HS in de 100 rustmeterkes niet onder de 100 geraakt is. Denk ik, want ik was mijn hartslagband vergeten aandoen. Van de 500 rustmeters tussen de 4 sessies heb ik telkens 250 gewandeld en de rest gejogd. Die 250 was ruim voldoende om de HS te laten zakken onder de 100 (denk ik weer). Als afsluiter heb ik één versnelling voluit gelopen. Dit bleek tegen 19,5 km/u te zijn. Net voor ik hieraan startte passeerde mij een juffrouw/mevrouw op de fiets. Die ben ik na een paar meter terug voorbijgevlamd. Ik kan maar raden naar haar gedachten... wow, wat een snelheid... of ...wat voor ne maf is dat nu weer... Beide gedachten vind ik super :-D.

"En hoe zit dat nu met dat near-accident?" hoor ik u denken... Eén van de versnellingen startte net voor een kruispunt. Toen ik daar in volle snelheid de bocht nam schoof ik op de modder weg. Ik zou serieus op mijnen toeter gegaan zijn, mocht daar net geen wegwijzer gestaan hebben waar ik rakelings langsloop. Nu kwakte ik met schouder en hand tegen deze wijzer en bleef ik ergens halverwege hemel en aarde hangen. Ik liep gewoon verder (je kent dat wel... doen alsof er nix gebeurd is...) en na een minuutje ofzo was de pijn van de impact weer verdwenen. Gelukking geen blessures aan overgehouden. Op deze manier is het niet moeilijk om er hier of daar een spierblessure aan over te houden. Gelukkig goed afgelopen. Volgende keren toch beter opletten in gladde omstandigheden!

12:29 Gepost door run4fun | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

ALs je tijdens een training een fietser kunt voorbij steken, dat geeft idd een enorme kick. Bij mij zijn het meestal bomma's of bompa's ... alhoewel dat zelfs al lang geleden is ;-( Maar als het al geen bejaarden meer zijn, die ge voorbij vlamt, dan zijt ge héél goed bezig!

Gepost door: Hank | 28-02-07

T-shirt Hey Wim, kan je mij aub eens een mailtje sturen zodat ik je mijn rekeningnummer kan geven voor het weblogloperst-shirt? Merci!

Gepost door: Julie | 01-03-07

Verkeersborden van tegenwoordig Die steken zo maar de straat over ... een schande

Gepost door: Michael | 01-03-07

De commentaren zijn gesloten.