22-01-07

Te druk om te bloggen...

Gelukkig niet te druk om te lopen. Tja, als ik dan toch iets moet laten vallen… Beter dan te bloggen dat ik niet gelopen heb, niewaar? In de week vanalles te doen zodat het gros van de km’s in het weekend werden afgelegd.

Woensdag wel 11 km wisselloop met een leuke tegenwind als companion maar donderdag uit veiligheidsoverweging maar thuis gebleven. Het risico dat ik een dakpan of nen halven boom op mijnen appel zou krijgen wou ik niet nemen.

Dus vrijdag begonnen aan een weekendoffensief met een rustig loopje van 8,2 km aan 5:31. Zaterdag heb ik mij nog maar eens vergist tijdens mijn intervaltraining (je ziet dat ik soms met mijn hoofd ergens anders zit de laatste tijd...). Deze keer gewoon het tweede luik van de training vergeten... dus enkel 10x100 en geen 4x500 doorna. Uiteindelijk ook veel te snel gelopen tijdens de snelle stukken (eerder 3:30 i.p.v. 4:00/km – mea culpa). Zondagochtend met een stormachtig windje vertrokken voor 15 km aan 6:00. Achteraf gezien 6:06 gelopen, maar tegenwind zakte dit soms tot 7:00 en meewind, zonder veel moeite) tot 5:30. Maar aangezien de gemiddelde HS slechts 128 was, kan ik niet anders dan tevreden zijn. De tempo’s die Mario’s schema mij voorschrijft, voelen echt goed aan en er wordt voor voldoende afwisseling in de trainingen gezorgd. Naar mijn gevoel ben ik echt goed bezig... met dank aan ons aller coach SuperMario. Weektotaal weer mooi boven de 40... 41,24km.

12:15 Gepost door run4fun | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

runnable na de 'portable' zouden ze beter eens een 'runnable' uitvinden ... dan kunnen we bloggen tijdens het lopen!

Gepost door: geert | 22-01-07

De commentaren zijn gesloten.