16-09-06

Eerste stapjes als papa...

Niet simpel! En dan heb ik het zowel over het geven van het papflesje, het verschonen van de pamper, maar vooral ook over het terug tijd vinden om te gaan lopen, laat staan bloggen.

De eerste 2 weken na de geboorte wist ik niet waar ik de tijd of de energie moest vinden om te lopen. Het duurde tot vorig weekend voordat ik weer eens de loopschoenen aantrok. Voor een toertje van net geen 10 km. Het was 2 weken geleden, maar voelde aan als ware het 2 jaar. Vandaag, één week later, ben ik er nog eens op uit getrokken, en eerlijk gezegd, voelde het niet echt veel beter. Pfff, dat valt wel even tegen. Natuurlijk waren deze voorbije weken niet echt rustweken voor mijn benen...

Voor de rest gaat alles goed met Ann en ons Emma Rose'je (én ook met de papa!). We beginnen stilaan onze draai te vinden en beginnen de meeste (nu dagdagelijkse) handelingen onder de knie te krijgen. Het is wel nog wat puzzelen om een beetje tijd voor onszelf te vinden en dat op de meest efficiënte momenten. Ik probeer zeker 1x in het WE te gaan lopen en hopelijk komt daar snel 1 tot 2x in de week bij. Maar momenteel voel ik mij nog te schuldig wanneer ik al direct zoveel tijd voor mezelf zou opeisen en Ann dan steeds alleen zou laten met ons boeleke. Ik vind het alleszins belangrijk om ze de eerste weken te laten voelen dat ze er zeker niet alleen voorstaat. Eindelijk kan ik deze mooie leuze eens aanhalen:

Eén voor allen, allen voor één!

Aja, da's van de drie musketiers... dan moest ik toch wachten tot we met drie waren hé ;-)

21:16 Gepost door run4fun | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

back Welcome back in loop- en blogland. No need to hurry, ge hebt nog een leven lang ...

Gepost door: Hank | 17-09-06

Groot gelijk ...dat je het lopen nu eventjes op een lager pitje zet. Het is immers een hele reorganisatie als je plots niet meer met z'n tweeën bent, en dan is het altijd leuk als je elkaar kan helpen en steunen. Dat lopen komt daarna vanzelf wel weer terug op het programma.

Gepost door: marc | 20-09-06

De commentaren zijn gesloten.