03-07-06

Den bos in...

Letterlijk dan... Zondagochtend mijn eerste km's in 2 weken. Eerst met de fiets tot aan het gelaag gereden (15 min). Dan 3 toerkes gelopen (5,4 km - 33 min - HS156!!!). En weer met de fiets terug. Het marcheerde van geen kanten en mijn HS bereikt ongekende hoogten... Het was al aardig warm en dat zal er ook wel voor iets tussengezeten hebben, maar toch. Gelukkig, hoe langer ik liep hoe beter het ging. Ik voelde het hier en daar wel wat rekken en (tegen)trekken, maar nooit langer als een paar minuutjes. Terug thuis, en ook deze morgend even, voelde ik toch wat stijfheid in mijn kuiten. Goeie start dus, nu er een mooi vervolg een breien...Dat zal iets voor morgen zijn, want vandaag de verplichte rustdag. Niet te snel van stapel lopen. Rustig opbouwen, zonder dicht doel. De 10 km van Oostende binnen 2 weken zal ik waarschijnlijk nog aan mij voorbij laten gaan (pas op, je weet maar nooit), maar dan zoek ik wel eens een paar lokale korte wedstrijdjes. Need for speed, you know!

12:09 Gepost door run4fun | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

terug Tof te lezen dat je terug "vertrokken" bent. Als deze hitegolf nog een tijdje blijft aanhouden, dan zal inderdaad zien dat je je HS de eerste keren niet echt laag kunt houden. No problem, trainen met weinig zuurstof, dat is zoals een hoogtestage. Daar pluk je dan binnen enkele weken de vruchten van ;-)

Gepost door: Hank | 04-07-06

hartslag mijn gemiddelde hartslag tijdens de Guldensporenmarathon lag zelfs op 163!!! 't is ergens wel normaal met die weersomstandigheden

Gepost door: Koen | 05-07-06

De commentaren zijn gesloten.