19-12-05

de hel van Kasterlee

Foutje in de titel: de HEL van Kasterlee. Jawadde, zij liever als ik. Gisteren kanjers van atleten aan het werk gezien. Van de eerste tot de laatste. 's Ochtends zijn ze op spekgladde wegen vertrokken voor een tochtje van 15 km, daarna in een haast onberijdbaar parcours 105 mountainbiken (zeker de laatste ronde KON het niet meer vettiger liggen) om te eindigen met 30 km, deels in het donker. De laatste 15 km heb ik meegelopen met Hank. Vertrokken in het pikkedonker over boerebaantjes en stukken in het bos, met niets anders als de lichtbundel uit de zaklamp om de weg te wijzen. Jeezes, onwaarschijnlijk. De mensen die ons zo zien lopen hebben zullen zich wel even vragen gesteld hebben over onze geestelijke toestand. Uiteindelijk na (hou u vast) 11uur 21min is Hank triomfantelijk de rode loper opgedraaid. Ik ben nog even blijven staan tot hij over de finish bij zijn vrouwke en zoontje stond. De rode loper was niet voor mij bestemd. Ik verdween langs de zijingang. Het lot van de begeleider... Maar ongeloofelijk fier op "mijn" loper. Hierbij verdwijnt een marathonneke lopen in 4 uur in het niets. Chapeau makker! Proud to be at your side!!!

volledige uitslag op www.3athlon.be

LoL Net gezien, heeft em zijn startgeld nog teruggewonnen ook zeker!!!

12:24 Gepost door run4fun | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Zonder Wim geen Kasterlee Terwijl de benen langzaam aan , terug wat normaler beginnen aan te voelen, wil ik je nog eens bedanken voor de super begeleiding tijdens de laatste 15 kilometer. Ik had op voorhand nooit gedacht dat ik die begeleiding zo nodig zou hebben. En alles wat ik jou en Roeland vroeg gebeurde: banaan, cola, water, licht schijnen, ... Samen met Roeland, Christel en vele anderen, heb je mijn sportieve droom waar gemaakt. Thanx, thanx, thanx en nog eens thanx.

En euh, nog even een rechtzetting. NEEN, die marathon van Eindhoven vergaat NIET in het niets. NO WAY. Je eerste marathon binnen de vier uur is ook super. En ik weet dat er nog zullen volgen tegen nog betere tijden. In ieder geval die van 2006, want dan loopt ge met mij samen met de pacers voor 3u30'. Voilà. Da's dan ook ineens afgesproken.

Gepost door: Hank | 19-12-05

wauw Wat een atleet, als je onmiddellijk na zo'n deelname al begint af te spreken voor een marathon, da's gewoonweg super !
ene wim jij weet blijkbaar ook wat doen in 2006 ?


Gepost door: Kristel | 19-12-05

Kasterlee Knap gedaan .. uw vriend zo steunen .. en voor jou ook een hele belevenis, denk ik !!!

Gepost door: Edith | 19-12-05

wow amai, wat een knappe prestatie van je vriend, en heel ferm dat jij hem zo goed begeleid hebt tijdens het laatste zware stuk! Heel knap!

Gepost door: Ruthje | 20-12-05

De commentaren zijn gesloten.