09-12-05

Nogmaals 7,9 km in 51:54 (HS136)

Derde training deze week. Dat "loopt" wel goed. Enorm gemotiveerd ook, maar dat zal niemand verbazen na bijna 2 maand (relatieve) rust. Stel je maar eens voor...
Alles gaat vlot, ik moet mij echt inhouden. Als ik even afgeleid ben loop ik al gauw wat sneller (HS142-145) en moet ik telkens even op de rem gaan staan. Wat een loper niet allemaal moet meesleuren... een rem...
Ik weet nog niet wat het weekend gaat brengen. 2 "feesten" alleszins, maar welke gevolgen dat gaat hebben voor het lopen weet ik nog niet... Ik zou eigenlijk al tevreden kunnen zijn met die 3x7,9 km deze week, maar mezelf kennende zal ik daar zaterdag of meer waarschijnlijk zondag nog wel een staartje aan breien.
Nu duimen voor Hank, vriend, af-en-toe-loopmaat, mental support, etc. Die zat in volle voorbereideing van de winterduatlon in Kasterlee zondag 18/12 maar moet straks onder de scanner voor een controle van z'n kuit. De uitslag (bloeduitstorting/verrekking/scheur/...) zal bepalen of hij kan starten of niet. Na al die voorbereiding... Dat wil je echt niet meemaken... Fingers crossed!!!

12:23 Gepost door run4fun | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

mooi weekje achter de rug Je bent er eindelijk terug door heen, goed zo !

Gepost door: bob | 10-12-05

Rem Ik ben momenteel ook met diene rem op aan 't lopen ... en ik voel me daar erg goed bij ... 't is moeilijk in het begin ... maar 't loont de moeite

Gepost door: Koen | 11-12-05

Ge ziet hé ... steun vanop het web, dat werkt dus echt .... want ik zal er staan den 18de. Thanx man!

Gepost door: Hank | 12-12-05

Feesten Ja de feestdagen komen er weer aan. Wijn, champagne, foie-gras, kalkoen en andere caloriebommen zullen er niet al te goed aan doen. Ik ga dit jaar toch eens proberen om het "kalm aan" te doen.
Momenteel zit ik in hetzelfde straatje als jij een tijd geleden. Blessure, ... en een ambetante ook - vorige week probeerde ik nog eens, maar had er dik spijt van de dag nadien.
Dan maar "verplicht rusten" bweeek, een term die een loper niet graag hoort. Voor jou is het gelukkig weer loop-tijd.
Goed dat Hank kan meedoen aan de "Hel van Kasterlee". Dat lijkt me een supertoffe uitdaging, maar ook wel enorm zwaar. De omgeving is in ieder geval de moeite waard.
Greetz, Tom.

Gepost door: Tom | 13-12-05

De commentaren zijn gesloten.